Welkom
over ons
Opleidingen
overzicht opleidingen
Projecten
overzicht projecten
Detacheren
expertise inhuren?
Contact
contact informatie
Trainingen
Trajecten
E-learning
Last-minute
ADT

 Application Deployment Training   Aanbieding

In samenwerking met de experts op het gebied van Application Deployment technologie hebben wij voor u een certificering ontwikkeld die aansluit op de vraag naar allround applicatie packaging, scripting, sequencing en deployment administrators, specialisten en experts.

Tijdens de Application Deployment Administrator © training leert u de skills en "Tips and Tricks" met betrekking tot MSI en App-V technologie, de Windows Installer-service en tevens krijgt u hands-on ervaring met Orca, de App-V sequencer, AdminStudio en SCCM 2012. Daarnaast maakt u kennis met het Request Intake Packaging Test Acceptance Deployment (RIPTAD) proces.

In de Application Deployment Specialist © training gaan we dieper in op de technologie en worden o.a. Application Deployment naar VDI, RDS en Citrix toegevoegd aan de lesstof en daarnaast bieden wij u een handvat om zelfstandig het Application Deployment proces en de omgeving binnen uw organisatie te implementeren.

De Application Deployment Expert © training gaat nog weer een stap verder en is bedoeld voor zeer gevorderde packagers of sequencers.
Wij bieden u aan het einde van de training de mogelijkheid om uw opgedane kennis en ervaring om te zetten in een certificaat.

"Think out of the box"


 


ADAApplication Deployment Administrator © Training

ADSApplication Deployment Specialist © Training

ADEApplication Deployment Expert © Training

 
Application Deployment Blog Link ©opyright Contact

 
 
© 2012   GET ON ICT    Voorwaarden
Follow GET ON ICT on Twitter   Follow GET ON ICT on Twitter   Follow GET ON ICT on Facebook   Follow GET ON ICT on LinkedIn   Mail GET ON ICT
026-3618779