Welkom
over ons
Opleidingen
overzicht opleidingen
Projecten
overzicht projecten
Detacheren
expertise inhuren?
Contact
contact informatie
Trainingen
Trajecten
E-learning
Last-minute
IDT

 Image Deployment Training    

In samenwerking met de experts op het gebied van Image Deployment technologie hebben wij voor u een certificering ontwikkeld die aansluit op de vraag naar allround image deployment administrators, specialisten en experts.

Tijdens de Image Deployment Administrator (IDA) © training leert u de skills en "Tips and Tricks" met betrekking tot Image Deployment en daarnaast krijgt u hands-on ervaring met MDOP, MDT, Windows to go, WADK, DISM, Sysprep, USMT, PE en SIM. Ook maakt u kennis met de image deployment en beheer mogelijkheden van SCCM 2012.

In de Image Deployment Specialist (IDS) © training gaan we dieper in op de technologie en worden o.a. VDI, App-V en UE-V toegevoegd aan de lesstof en daarnaast bieden wij u een handvat om zelfstandig het Image Deployment proces en de deployment omgeving binnen uw organisatie te implementeren.

De Image Deployment Expert (IDE) © training gaat nog weer een stap verder en is bedoeld voor zeer gevorderde Image Deployment Specialisten.
Wij bieden u aan het einde van de training de mogelijkheid om uw opgedane kennis en ervaring om te zetten in een certificaat.

"Think out of the box"


 


IDAImage Deployment Administrator © Training

IDSImage Deployment Specialist © Training

IDEImage Deployment Expert © Training

 
Image Deployment Blog Link ©opyright Contact

 
 
© 2012   GET ON ICT    Voorwaarden
Follow GET ON ICT on Twitter   Follow GET ON ICT on Twitter   Follow GET ON ICT on Facebook   Follow GET ON ICT on LinkedIn   Mail GET ON ICT
026-3618779